Bericht

Platformbijeenkomst St. Tekens aan de Wand, Utrecht, 7 oktober

 

tekens aan de wand

Het bestuur van de Stichting Tekens aan de Wand nodigt u uit voor de landelijke platformbijeenkomst op vrijdag 7 oktober 2016 in samenwerking met de Werkgroep Directe

Voorzieningen Binnenstad van de gemeente Utrecht De platformbijeenkomst vindt plaats in Utrecht in de perszaal van het (oude) stadhuis, ingang aan de Korte Minrebroederstraat.

Programma (gedetailleerde agenda wordt ter vergadering uitgereikt)

10.30 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee

11.00 uur Welkom en introductie door Werkgroep Directe Voorzieningen Binnenstad Utrecht.

11.20 uur Actualiteiten uit het land o.l.v. Peter Nijhof, voorzitter Tekens aan de Wand

In dit gedeelte is ruimte voor actualiteiten en powerpointpresentaties van max.5 minuten (PP vooraf aanleveren, zie onderstaand emailadres)

12.45 uur Toelichting op het middagprogramma door de Werkgroep Directe Voorzieningen Binnenstad

13.00 uur Vertrek uit stadhuis naar de wijk met muurreclames, wandeling langs gerestaureerde en andere muurreclames, in twee gedeelten.

ca. 14.00 uur Pauze onderweg bij een horecazaak waar, voor eigen rekening, gelegenheid is te lunchen.

ca. 15.30 uur Napraten met een drankje

Voor de wandeling zal een handzaam gidsje worden samengesteld waarin de te bezoeken muurreclames en andere reclames zijn opgenomen.

Halverwege de wandeling bestaat de gelegenheid om de bus terug naar het station te nemen voor degenen die hele route te lang vinden om te lopen.

Aanmelding: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 28 september. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve de eventuele lunch en de borrel na afloop.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn