Bericht

Excursie USINE industrieel erfgoed Woerden, 25 juni

 

Aan alle belangstellenden USINE,

Op zaterdag 25 juni a.s vindt een rondwandeling plaats met als thema het industrieel erfgoed in Woerden. Deze rondwandeling wordt georganiseerd door ons en start om half 10 in het stationsgebouw te Woerden. Eerst geeft Jan van Es een lezing over het industrieel verleden van Woerden. Tijdens de wandeling die volgt zal er speciale aandacht zijn voor het voormalige kazerneterrein in Woerden. Het wordt voor deze gelegenheid eenmalig opengesteld dankzij de welwillende medewerking van projectontwikkelaar VORM. Vervolgens gaan we langs markante plekken van het industrieel verleden van Woerden met daarover uitleg.

De kosten van de rondleiding bedragen slechts vijf euro. Voor deelname is het wenselijk dat u zich van te voren opgeeft: stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen van harte u op de 25 juni om half tien in het stationsgebouw van Woerden te begroeten. Het adres is Stationsplein Noord 6.

Bestuur USINE

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn