Bericht

Studiemiddag ''80 jaar erfenis autosnelweg'', 14 juni 2017

 

 

 

Studiemiddag

Woensdag 14 juni 2017, 13.30 – 17.00 uur

Hoofdkantoor ANWB, Den Haag

Veilig en snel

omgaan met de erfenis van 80 jaar autosnelweg

De Stichting Erfgoed op Weg grijpt het definitief verdwijnen van de praatpaal in Nederland aan om een middag te organiseren waarin de snelweg en in het bijzonder de veiligheid op en rond de snelweg centraal staat.

Door middel van lezingen, filmbeelden en interviews wordt een beeld geschetst van het verleden, het heden en de toekomst van onze snelwegen. Uiteraard zal de praatpaal, en andere communicatiemiddelen voor snelweggebruikers, bijzondere aandacht krijgen.

De middag is bedoeld voor iedereen die professioneel BETROKKEN is BIJ de aanleg en inpassing van snelwegen en met verkeersveiligheid maar ook voor eenieder met historische belangstelling voor de snelweg als ONMISBARE infrastructuur DIE zich de afgelopen tachtig jaar enorm ontwikkeld heeft en een flinke stempel drukt op het landschap en ons leven.

Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan VOOR 1 JUNI 2017 via de secretaris van de Stichting Erfgoed op Weg, Fons Alkemade: 06-53540283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn