Bericht

Industriële schatten uit de regio, Foto-expositie Roermond

 
euregio expo
 
 
 
 Industriële schatten uit de Euregio: Foto-expositie en presentatie door twee urban explorers.

Februari is Fotografiemaand bij de Bibliotheek Bibliorura in Roermond. Van 30 januari t/m 25 februari is in de Gabriël Gorriszaal de foto-expositie ‘Industriële schatten uit de Euregio’ te zien. Hier tonen urban explorers Kees de Jong en Rein Reuter het resultaat van hun recente fototochten door de regio. De opening van de expositie is op zondag 5 februari.

‘Ontdekkingstochten’, zo noemen Kees de Jong en Rein Reuter hun gezoek naar overblijfselen uit ons industrieel verleden. Urban exploring wordt het ook wel genoemd, het ‘bezoeken’, fotograferen en documenteren van verlaten gebouwen. Met grote interesse voor historie leggen Kees en Rein bezienswaardigheden uit de regio vast op de gevoelige plaat.

De foto-expositie ‘Industriële schatten uit de Euregio’ neemt u mee op reis langs historische locaties in de Euregio Maas-Rijn. Zo zijn foto’s van industriële gebouwen in Beringen, Zolder, Kerkrade, Alsdorf en Hückelhoven te zien. Tijdens de opening van de expositie op zondag 5 februari vertellen Kees en Rein over hun recente reizen en ontmoetingen onderweg. Zo willen zij u inspireren om zelf met de fotocamera op de pad te gaan en de regio te verkennen.

Opening expositie: zondag 5 februari, 14.00-16.00 uur

Locatie: Gabriël Gorriszaal, 1ste etage Bibliotheek Roermond

Toegang is gratis. Aanmelden via .

 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn