Bericht

14 november, studiedag Vlaams-Ned.Ontmoetingsdagen IA

 

VVIA

 

UITNODIGING
In 1981 werden de Vlaams-Nederlandse Ontmoetingsdagen voor Industriële Archeologie ("VNODIA") voor het eerst georganiseerd. Sedertdien vonden deze overleg-bijeenkomsten jaarlijks plaats, afwisselend in Nederland en Vlaanderen. Uit de contacten groeiden verschillende vormen van samenwerking, niet in het minst (sedert 2000) de publicatie van het gezamelijke Vlaams-Nederlandse tijdschrift Erfgoed van Industrie en Techniek.
VNODIA is een ideale ontmoetingsplek en een gelegenheid tot netwerken tussen belangstellenden uit heel het Nederlandse taalgebied. Elkaar te leren kennen, ervaringen en inspiratie uit te wisselen - en wie weet gezamelijke projecten uit te denken.
Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op 14 november in Antwerpen, in het wettelijk beschermde betonnen kerkschip Sint-Jozef Het congresthema van dit jaar is:

Industrieel erfgoed internationaal: (on)macht van vrijwilligers en verenigingen

Het sluit aldus perfect aan bij 2015 Europees Jaar van het Industrieel en Technisch Erfgoed
Meer informatie, het programma en de inschrijvingsformulieren zijn te vinden op de website van de Vlaamse Vereniging voor Industriële Archeologie vzw In bijlage zenden wij U ook de uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Mogen wij U verzoeken deze informatie via Uw wegen verder te verspreiden ? Met dank

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vlaamse Vereniging voor Industriële Archeologie vzw http://www.industrieelerfgoed.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postbus 30 Postkantoor Stationswijk B-9000 Gent 12

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn