Bericht

Manifestatie Havenkwartier Deventer

Havenkwartier

 

Havenkwartier Deventer gaat dit jaar voor de tweede keer LOS! Op zaterdag 18 april openen we opnieuw de deuren. Alles wat er in dit prikkelende havengebied te vinden is wordt je aangeboden op een presenteerblaadje. Van de glorieuze terugkeer van PIKNIK tot de presentatie van een kersverse dichtbundel in Kunstenlab, van expedities door het hele Havenkwartier tot een muzikaal ronkende V12 bij de smeedwerkplaats, van unieke éénkamerhotels tot avontuurlijke muziek in De Perifeer, van open ateliers tot exposities en demonstraties. We hebben concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils. Proef de sfeer en ontdek de schatten van het Havenkwartier.

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur, maar daarnaast worden er op veel locaties extra activiteiten georganiseerd, die door kunnen lopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. Ook de grote silo is voor bezichtiging opgengesteld.

Jullie zijn op deze dag o.a. van harte welkom bij: Lucy in the Sky, Spacecowboys, Smartlab, Kunstenlab, PIKNIK, Esc.rec. & De Perifeer, KunstGoud & Agatha Leerdam, Egbert.EGD, Jimki, DOK H2O, TAMTAM objektentheater, Bella Macchina, La Bottega, Kunstuitleen Deventer, Create en Theaterschip in het Huis vd Amateurkunst, Elise van der Linden, Meelvanmonique, Koek FM & Wonderboys, 6'4" Design Manufactory, Treet, Felix, Ruimtewerking, Atelier EigenAardig, Creation in Fire and Metal, Loods570, Femke Teussink Fotografie, de Grijze Silo, Aukje Grouwstra, Tangel Art Tattoo... en de lijst groeit nog.

Bovendien valt LOS dit keer prachtig samen met de officiële opening van de opnieuw ingerichte Mr. H.F. de Boerlaan.

Het complete programma op al deze locaties volgt later.

 

 
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn