Bericht

Actueel

Vlaams-Nederlandse Ontmoetingsdag Industriële Archeologie, 14 juni

VVIA
 
 
Op zaterdag 14 juni a.s. vindt in het Havenmuseum te Rotterdam de Vlaams-Nederlandse Ontmoetingsdag voor Industriële Archeologie (VNODIA) plaats, inmiddels een jaarlijkse traditie georganiseerd door het Vlaams-Nederlandse tijdschrift Erfgoed van Industrie en Techniek en de Vlaamse Vereniging voor Industriële Archeologie. 
VNODIA is een informele bijeenkomst, waar het netwerken een belangrijk onderdeel van is en waar organisaties en vrijwilligers hun problemen en werking kunnen voorstellen, informatie en ervaringen uitwisselen, en zoeken naar samenwerking.

Thema dit jaar is :
Mobiel Erfgoed: te land, ter zee en in de lucht

Tijdens de ontmoetingsdag plaatsen sprekers van verschillende disciplines de ontwikkeling in de vervoersmiddelen en –mogelijkheden in historisch perspectief. Verbanden tussen mobiliteit en mobiel erfgoed staan centraal, zo ook hoe deze in het kader van innovatieve ontwikkelingen gepreserveerd en gepresenteerd (kunnen) worden.

Het wordt een interessante dag. Een dag om nu alvast in uw agenda te reserveren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: €  35,= voor abonnees van het tijdschrift en leden VVIA, € 50,= voor nietabonnees en niet-leden. Bij aanmeldingen na 30 mei is de prijs € 40,=,  respectievelijk  € 55,=.

Meer info en inschrijvingsformulieren:
http://www.vvia.be/activiteiten/VNODIA/VNODIA2014.htm

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn